Nike Air Max 720 Sort Neon Streaks

Discuss Fishing here including your own fishing reports.
Post Reply
osnu0t5j
Posts: 3
Joined: Sun Apr 11, 2021 7:22 pm

Nike Air Max 720 Sort Neon Streaks

Post by osnu0t5j » Sun Apr 11, 2021 7:38 pm

Image


De tre farvemuligheder, der vil iconicmore.com være tilgængelige, kommer klædt i farveskemaerne “Black / University Red”, “University Red / Blue Jay” og “Amarillo / Purple”. Hver af dem har plettede detaljer på paneler, tå, tunge og mellemsål med specielt ”vi laver støj ikke tøj” branding på airbagene. Afslutning af designet er brandets logo på hælen og indlægssålen.


Denne nye smag af Nike Sko Ny Model bliver dækket af hvidt på den støbte neoprenoverdel med plastik iriserende plastoverlejringer på tåen, sidepanelerne og hælen. Denne 720 er inspireret af bobleplast, et spil på Nike Air. Signaturen Air Max 720-boble får et gradientudseende, da det bliver gjort i blåt på den forreste halvdel og grønt på bagsiden.


Denne nye colorway-idé er snart klar til at falde; til Nike Air Max 720 Sort Neon Streaks, som bliver færdig i en hvid mesh-konstruktion over hele toppen sammen med de signaturplastiske overlays på den øvre, der kommer med blågrøn mesh-detaljer. Mere krikand på tungen og indersiden og crimson på tungen branding og hæltrækflappen giver gnister af farve. Endelig har vi den definerende ekstra store luftboble på mellemsålen, der kommer med nyt Nike Air-branding i orange.


Forberedelse til forårssæsonen er Nike klar til at lancere et helt nyt pulserende lyserødt tilbud af Superior Dæmpning Air Max 720, når de varmere måneder langsomt nærmer sig. Skoen har en lyserød-til-volt gradientoverdel konstrueret i mesh med sort detaljer, der dækker plastikoverlæg, snørebånd, tunge, hælflig og indre foring. Pink fortsætter derefter på mudderbeskyttelsen og Air Max 720-såleenheden for at færdiggøre designet.


https://www.iconicmore.com/

Post Reply