Nike Løbesko

Discuss Fishing here including your own fishing reports.
Post Reply
Polly Nicholas
Posts: 3
Joined: Wed May 20, 2020 11:57 pm

Nike Løbesko

Post by Polly Nicholas » Thu May 21, 2020 12:10 am

I dag afslører Nike Basketball Nike Løbesko julekollektionen 2014, som officielt frigives hos udvalgte detailhandlere den 26. december. LeBron 12, Kobe 9 Elite og KD 7, der hver er designet med et tydeligt ferietema, er udstyret med dette sæt spændende fodtøj, som vil blive båret af de store tre under de høje profilerede juledagsspil. LeBron 12 indtager en camouflagetryk-tilgang, der indeholder birketræer, der er oprindelige i Akron-landskabet. KD 7 portrætterer en creme hvid og varm orange tone, tilpasser en sæsonbestemt æggeblomst-vibe, og for det tredje viser Kobe 9 Elite en traditionel æstetik med inspiration hentet fra slikrør og strikkede ferie strømper med en speciel "Mamba's hilsener" på det indre ansigt af tungen.

Tidlige fotos havde en kornet kvalitet, der førte til en 'grim trøje' fortolkning, der forbinder en ukarakteristisk farverig Nike KD V til juleferien. Og måske er der bare den mindste bit af den uldrige smag derinde, der påvirker det samlede mønster, men disse sprøde nye skud afslører en pixeleret overdel, der stammer fra klassisk 8-bit grafik til videospil. Inspirationen er tydeliggjort på Nike Løbesko Herre et finurligt fodseng, der skildrer Kevin Durant selv, der dunker som eksplosioner, lynbolte og bonuspunkter dukker op, og nu, hvor vi har en bedre idé om, hvad der er i vente til 'Jul' KD V, tror du de ' Vil jeg gøre ferien så mindeværdig som din første oplevelse med Duck Hunt, Super Mario 64 eller Halo? Nike Løbesko Dame Hold fast ved Sneaker News for udgivelsesdatoen, og se flere nye fotos i mellemtiden.

Et første blik på en Nike SB Dunk High Quickstrike-udgivelse i februar er over os, inspireret af den sorte skateboarder Chuck Treese fra metalbandet McRad. Treese er den første sorte skateboarder, der nogensinde har forladt forsiden af Thrasher-magasinet, der fandt sted i et nummer i 1984 (bemærket af '84-broderiet på ydersiden af skoen). Colorway er afledt af albummet 'Absence of Sanity' med ruskind og twill-materialer, der pryder den øverste. Derudover er Chuck Treese x Nike SB Dunk High'McRad 'indstillet til at ramme udvalgte Nike SB-konti i februar - den observerede måned for Black History. Flere billeder nedenfor, Nike Free så tag et kig og følg med på Sneaker News for at få flere opdateringer om denne kommende version.

417811 Nike SB Dunk High "McRad" - Tilgængelig / 2013/01/30 / nike-sb-dunk-high-mcrad-tilgængelig / / 2013/01/30 / nike-sb-dunk-high-mcrad-tilgængelig / # kommentarer Onsdag, 30. januar 2013 20:30:38 0000 /? P = 387322 Folkene på Nike SB besluttede at gøre en anden ting med hensyn til Black History Month end deres kammerater på tværs af campus i divisionerne Nike Basketball og Nike Sportswear. Deres hyldest kommer i form af Nike SB Dunk High 'McRad', ment som et nikk til den tidlige afroamerikanske skater Chuck Treece. Folkene på Nike SB besluttede at gøre en anden ting med hensyn til Black History Month end deres kammerater på tværs af campus i divisionerne Nike Basketball og Nike Sportswear.

Treese's sted i skøjteløbshistorie er velfortjent, da han var den første afroamerikaner, der blev fremvist på forsiden af Thrasher-magasinet; selvom hans indflydelse på skøjteløb i det sorte For et par uger siden gav Sneaker News dig et første kig på februar Quickstrike Nike SB Dunk High designet af skateboardlegenden Chuck Treese. Treese's sted i skøjteløbshistorie er velfortjent, da han var den første afroamerikaner, der blev fremvist på forsiden af Thrasher-magasinet; Selvom hans indflydelse på skøjteløb i det sorte samfund ikke nøjagtigt kan måles, glemmes hans resultater inden for skate og musik ikke i branchen.

De forrige billeder, vi viste dig, afbildede skoene med røde fedt SB-snørebånd, men selve skoene Nike Free 5.0 Dame kommer ikke med et rødt sæt - men tydeligvis fungerer rouge farven godt med denne farveblokering. Disse er lige faldet tidligt på Flatspot, så tjek det pæne billedgalleri efter springet og fortæl os, hvis du synes, hvilke farve snørebånd - hvide eller røde - der får disse til at se bedre ud. I disse dage parrer skate butikker sammen med Nike SB til et samarbejde frigørelse af sneaker er normen, men hvor ofte ser du dem slå sig sammen om en fuldstændig detailopbygning? Civilist ude i Tyskland er på banebrydende Image område med deres nye butik i Berlins centrale bydel Mitte.

Post Reply